Di Meo veinimaja kuulub õdedele-vendadele Erminia, Generoso ja Roberto di Meo’le. Veinimõisa keldrid asuvad Campania maakonnas, Avellino provintsis, Salza Irpina küla lähedal. Juba kreeklaste ja roomlaste ajast peale on Irpinas tehtud häid veine. Di Meo’de isa poolt asutatud veinikoja peakorter asub kunagisele Avellino prints Caracciolo’le  kuulunud 18 saj. ehitatud jahilossis.

Roberto di Meo on veinimeister ja vastutab veinitootmise eest, samal ajal kui tema õde ning vend tegelevad müügiga. Kõiki neid ühendab armastus oma kodukoha ja selle maa poolt pakutavate ainulaadsete viljade vastu. Umbes 550 m kõrgusel asuvaid veiniaedu ümbritsevad kõrged mäed mis kaitsevad viinapuid käredate talvetormide eest. Oma ca. 30 hektaril toodavad nad orgaanilisel meetodil ning neil on ette näidata ka vastav sertifikaat. Peale viinapuude tegelevad nad veel kastanite ja kreeka pähklite kasvatamisega.

Veinikeldris kasutab Roberto kõige kaasaegsemaid tehnoloogiaid, mis aitavad välja tuua ja säilitada Irpina veinide isikupära. Tulevikuplaanidesse kuulub ennekõike piirkonna autohtoossete marjasortide viljelemine. Nendeks on Aglianico, Fiano, Greco ja Coda di Volpe.