Gianni Tessari on tuntud nimi Verona kandi veininduses juba alates kaheksakümnendatest, kui tema veinid pälvisid laiemat rahvusvahelist tunnustust. Ka Itaalia tuntuima venigiidi Gambero Rosso poolt välja antavat kõrgeimat – Tre Bicchieri auhinda on tema veinidele omistatud 14 korral. Veinimõisa viinapuuaiad asuvad Berici ja Lessini mägedes ning Alpone orus. Berici mägedes valmivad suurepärased punaveinid nii rahvusvaheliselt tuntud sortidest nagu Cabernet Franc ja Merlot, kui ka kohalikest sortidest nagu Tai Rosso (Grenache). Lessini mägedes aga kasvatatakse kohalikku vahuveinistaari Durellat. Ägedate veinide saamise eelduseks on muidugi looduskeskkond: mahe, mõõduka sademetehulgaga kliima, lubjakivirikkad kivimid, punasest savist ja vulkaanilisest basaldist  koosnev pinnas.