Gianni Tessari on tuntud nimi Verona kandi veininduses juba alates kaheksakümnendatest, kui tema veinid pälvisid laiemat rahvusvahelist tunnustust. Ka Itaalia tuntuima venigiidi Gambero Rosso poolt välja antavat kõrgeimat – Tre Bicchieri auhinda on tema veinidele omistatud 14 korral. Gianni Tessari veinikeldrist saab head Soavet, ägedat Durello vahuveini ja veel muudki põnevat.  Veiniaedasid on neil kokku 55Ha jagu ja aastas villitakse kokku umbes 350 ooo pudelit veini.

Veinimõisa viinapuuaiad asuvad Berici ja Lessini mägedes, Alpone orus ning ka Soave piirkonnas. Berici mägedes valmivad suurepärased punaveinid nii rahvusvaheliselt tuntud sortidest nagu Cabernet Franc ja Merlot, kui ka kohalikest sortidest nagu Tai Rosso (Grenache). Lessini mägedes aga kasvatatakse kohalikku vahuveinistaari Durellat. Durello vahuveini tehakse nii traditsioonilisel kui ka Charmat meetodil ja tegemist on väga muljetavaldava mullijoogiga. Ägedate veinide saamise eelduseks on muidugi looduskeskkond: mahe, mõõduka sademetehulgaga kliima, lubjakivirikkad kivimid, punasest savist ja vulkaanilisest basaldist  koosnev pinnas.