Viterbo lähedal, kus Lazio ja Umbria piiri piirid sulanduvad, asub Sergio Mottura 120 hektarine maavaldus, millel on 37 hektarit imelisi viinamarjaistandusi, oliivisalud, teraviljapõllud, niidud ja metsad mis kõik koos loovad ökosüsteemi, kus on palju elu ja ilu. Samas lähedal asub suur vulkaaniline Bolsena järv, mis annab selle piirkonna mikrokliimale erilise iseloomu, võimaldades toota veine, mis on oma maitselt täiesti unikaalsed. Sergio Mottura veinikoja staar on Grechetto viinamari, kellesse Sergio armus esimesest hetkest. Ta keskendus selle ainulaadse aroomi ja maitse tugevusele, avastades lõpuks ka selle pikaealisuse potensiaali. Kui okassead mõisa aladele uuesti elama asusid, oli see märk sellest, et 1990. aastatel kasutusele võetud mahe viinamarjakasvatusviis on kandnud vilja. Kuna okassiga oli neile oma kohalolekuga austust avaldanud, sai temast aja jooksul lausa ettevõtte vapiloom. 

Kui Sergio Mottura tootmine asub viinapuuaedade vahetus lähduses, siis ca.5 km eemal Civitella d’Agliano linnakeses on esindusruumid ja  ajalooline keldrikompleks, kus vulkaanilisse tuffi uuristatud koobastes küpsevad pikemat laagerdumist vajavad veinid. Ajaloolises hoones asub ka maheturismitalu „La Tana dell’Istrice” ja külastajatele mõeldud hotelliruumid kus kõiki nesteid ka testida saab.