Apuulias, “saapamaa kontsaosal” asuv Tenuta Giustini veinimaja asutati 2006 a. Veini oli nende peres tehtud varemgi, mitmete põlvkondade jooksul, kuid siis tehti nö. restart kaasaegse veinitootmise mõttes. Veinimaja asutajaks, juhiks ja veinimeistriks oli ja on praegugi Giuseppe Papadopoli. Temaga koos tegeleb veinivalmistamisega ja kannab veinialaseid peretraditsioone edasi ka poeg Salvatore. Tegemist on väikese pereettevõttega, millele kuulub hetkel ligi 30 hektarit veiniaedu. Aastane kogutoodang jääb 250 000 pudeli kanti. Kasvatatakse ainult kohalikke traditsioonilisi viinamarjasorte nagu Primitivo, Negroamaro, Malvasia ja Fiano. Tootevalikus on nii kergelt kihisevad, valged punased, rosé ja ka dessertveinid. Veinid kvalifitseeruvad kõik Vegan veinideks, sest selgendamisprotsessis kasutatakse loomsete ainete asemel kartuliproteiine.